Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
Salut,
E vorba de un component personalizat si nu de unul existent in program iar poza e doar ca exemplu.
Intrebarea e cum ajung la ce e in poza (incadrat cu rosu). Si anume, ce variabile trebuiesc setate, sau orice altceva, pentru a obtine stergerea unui surub dintr-un grup de suruburi intr-un component personalizat nou creat?
Multumesc
mai concret. pe o placa vreau sa introduc un numar de 9 suruburi definite ca grup de suruburi-array (Bolt dist. X: 3*100; Bolt dist Y: 3*100).
ce ma intereseaza e, cum am mai zis, care e variabila (formula) care sa-mi permita sa sterg unul dintre suruburi el fiind definit ca un numar (5 de exemplu).
asta cred ca se poate din cauza a ce am citit in help (Bolt numbers run left to right and top down).
sau poate ca suruburile trebuiesc definite ca lista de distante pe x si y?
Suruburile se definesc ca liste de distante pe X si Y.
Nu exista o comanda care sa stearga un surub. Doar daca scriem o functie matematica prin care, in functie de numarul introdus redefinim distantele pe X si Y.
Cu stimă,
ing. Levente Marton
Salut,
Ajungem unde voiam.
Care ar fi formula matematica pe care sa o pot introduce ca variabila in componentul meu? Inteleg ca nu e o camanda standard si sper ca nu e ceva iesit din comun.
Salut,
Multumesc frumos pentru explicatii.
Pages: 1