Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
Salutare tuturor,
In incercarea mea de a ma familiariza cu acest soft am inceput sa fac o mica hala metalica. Toate bune si frumoase pana la imbinari. Am facut pe cadrul de fronton imbinarile de sus( apex) si cea de grinda la talpa stalp(haunch) si totul a fost ok. Mai apoi am vrut sa fac aceelasi lucru si la restul de cadre, folosind exact aceleasi setari pt imbinarile respective( fiecare a fost salvata cu un nume si cu caracteristici noi). La urmatoarele cadre placile intreu prin grinda, totul era vraiste. E prima oara cand vad asta la Tekla. E ceva obisnuit? A mai patit cineva ceva de genul? Ce pot face pt remedierea problemei? Tin sa precizez ca am sters toate cadrele cu exceptia celui pe care imbinarile aratau bine si am copiat cadrul peste tot. Problema insa a revenit...mai mult...s-au stricat si imbinarile care erau bune initial.
Multumesc.
Cu stima,
ing. Marius Rizea
Problem solved...
Era cred eu o eroare la afisare...probabil din cauza ca rulez vers 16.0 pe Win 7 64 biti. Problema am rezolvat-o in felul urmator:
2 click pe background si am resetat optiunile de afisare pt vederea 3d. Mai apoi toate imbinarile aratau corect.
Cu stima,
ing. Marius Rizea
Pages: 1