Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Buna ziua tuturor, si le multumesc anticipat celor care raspund in mod pertinent.
Poate v-ati confruntat cu aceeasi problema ca mine - oricum, cred ca e destul de comuna.
Vreau sa machetez un detaliu 3D, astfel ca, dintr-un desen de sectiune 2D - executat, de exemplu, intr-o proiectie verticala - sa pot genera un corp cu suprafete riglate, cilindrice sau poliedrale. Exemplu: am desenul de sectiune al unui profil cornier, si doresc sa generez cu acesta modelul virtual al unei bare de profil cornier lung de, sa zicem, 1 metru. Desigur ca nu ma refer aici la biblioteca GDL din ArchiCad cu laminate, ci la un profil oarecare, nestandardizat - un profil pentru rosturi de dilatare din 2 profile metalice cu un profil elastomeric intre ele.
M-am gandit la un moment dat sa generez un planseu - avand in plan forma sectiunii, iar grosimea sa de fapt sa fie lungimea profilului - insa asta rezolva problema doar pentru un profil dispus vertical...
multumesc mult.
Csongor Birtók - Cionghi - 0746-258811
-------------------
ARCHICAD 20,19,18,17,16,15,14,13,12,.....
MacBook Pro Retina Mid 2014, Intel Core i7 4980HQ 2,8 GHz, 16GB RAM, NVIDIA GeForce GT 750M 2GB
Va multumesc mult, voi incerca imediat in acest mod.