Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
1.cand i-am dat sa-mi faca analiza modala,imi spune k este eroare de calcul,k nu s-au gasit 3 valori proprii,ce trebuie sa fac?
2.cum tin cont de torsiune in axis?
3.trebuie reduse E-modulul de elasticitate cu 0.5 si cand..?
cred k rasp la prima intrebare l-am gasit,am schimbat la analiza modala convergenta valorilor proprii de la 1E-10,la 1E-20.NU mai stiu ce inseamna asta si dak am facut bine,am invatat anu''trecut la MEF ,ceea ce conteaza e k mi-a rulat akum.
*cred k am rezolvat-o si pe a 2-a,numai eu am o cladire cu plansee decalate pe verticala ,cand selectez nivelurile pentru torsiune,aleg toate nivelurile de la 1 corp si toate de la al 2-lea corp?
*cand ii dau ok la seism ma avertizeza k suma coeficientiilor echivalenti este mai mica de 0.9 pe toate directiile.
Cum fac sa imi maresc acesti coeficienti?(tin minte k ne-a spus si profu'k trebe sa fie mai mare de 0.9,iar mie imi da 0.7).Ii obligatoriu sa fie mai mare de 0.9?
si acum kand ii dau sa imi ruleze imi spune :eroare,nu poate genera actiune seismica.Of de o saptamana ma chinui la cadru asta.
Va rog sa trimiteti modelul pe adresa axis@consoft.ro, incercam sa gasim gresala.
( ... fisierul cu extensia *.axs ...)
Problema ... blair ... este una speciala, ... din pacate 90% din greseli provin din doua caze
- scheme statice gresite
- greseli de modelare ... alegerea tipurilor de elemente finite in mod gresit ...
... Si cu aceasta ocazie va recomand cursurile organizate de consoft, ... merita.
Pages: 1