Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
cand ruleza analiza statica imi apare o eroare de tipul:eroare de scriere/citire fisier.am cautat in help dar nu am gasit si nu stiu ce inseamna
Va rog sa trimiteti modelul pentru verificare, incercam sa gasim gresala.
Adresa de email: axis@consoft.ro
Contactati-ne cu incredere in legatura cu orice intrebare.
Buna seara!Am o problema pe care n-am mai intalnit-o.Cand rulez analiza modala imi apare eroarea "Rezultatele nu sunt convergente nici dupa numarul maxim de iteratii"
Va rog sa trimiteti modelul pentru verificare, incercam sa gasim gresala.
Adresa de email: axis@consoft.ro
Contactati-ne cu incredere in legatura cu orice intrebare.
Ati putea sa ne spuneti din ce motiv au aparut acele erori?
Va recomand pentru structurile cu mai multe niveluri sa setati in felul urmator criteriile de convergenta:
Numarul maxim de iteratii: 50-100
Convergenta valorilor proprii: 5-10 E9
Cand incerc sa rulez analiza modala imi apare o eroare "topologie invalida"(am observat ca eroarea apare la structurile cu un numar mai mic de elemente discrete).Ca sa rezolv problema am debifat optiunea de convertire a planseelor in diafragme lucru care evident nu-mi place din cauza duratei mari de analiza.Cum pot sa rezolv problema?Multumesc!
Revin cu aceeasi problema "topologie invalida" la care nu am gasit si nu am primit inca nici un raspuns.Va multumesc!
Cand vreau sa fac analiza modala imi apare urmatoarea eroare: "Matricea sistemului nu este definit pozitiv. Verificati daca nu sunt elemente (nervura, reazem) care sunt cuplate numai la elemente de diafragma!".
Pages: 1