Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
Buna ziua, dupa ce am introdus structura, si dau comanda pentru analiza modala imi da eroarea "Matricea sistemului nu este definit pozitiv, verificati daca nu sunt (elemente, razem, care sunt cuplate numai la elemente de diafragma" cum pot sa o rezolv? Multumesc
Am instalat pe un PC cu Win 7 Home Premium AxisVm 9 Standard, plus Sentinel Driver 7.5.0. Cand vreau sa rulez aplicatia apare fereastra:"Application Error: Exception EAxisError in module AxisVm.exe at 006F9192. Fisierul de inregistrare nu se poate crea."
Din pacate producatorul nu garanteaza functionarea versiunilor mai vechi cu versiuni noi ale sistemelor de operare.
S-a oprit dezvoltarea versiunii AxisVM 9 odata cu aparitia versiunii 10.
Cu stimă,
ing. Levente Marton
Buna ziua! Am o problema, defapt mai multe...dupa cel am modelat niste pereti din beton, la analiza statica imi da o eroare ca pentru un sistem spatial niste noduri trebuiesc deblocate..am dat ok si dupa acesta imi apare o noua eroare ca suma incarcarilor aplicate pe elemente finite pe baza incarcarilor independente de retea nu corespund cu suma incarcarilor aplicate initial...si in final ve ma dezamageste este mesajul de eroarecare apare intr-un tabel si imi zice ca o multime de noduri nu au rigiditate si imi selecteaza toti peretii lungitudinali ai cladirii...sunt studentin anul patru si incerc sa fac proiectul de diploma, dar am probleme cu acesti pereti..Daca va rog ma puteti ajuta si pe mine sa rezolv problema si sa aflu starea de tensiune in pereti? Va multumesc mult pentru raspuns si ajutor.
Buna ziua!
Am aceeasi problema ca si Ovidiu...La analiza modala imi scrie aceeasi eroare, chiar daca inainte de analiza am setat nodurile ca si "nod liber" la o structura de cadru din beton armat.
Oare care este eroarea de modelare?
Cu stima, Olah Monika
Pages: 1