Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
Buna ziua ,
Probabil ca nu s-a transmis emailul de saptamana trecuta in care am semnalat doua probleme legate de relese 3,astfel:
1.Dupa descarcarea relese 3 am observat ca in modulul de armare stalpi nu mai poate fi activata functia diametrul barei (apare iconul dar nu pot selecta diametrul barelor longitudinale),nu pot arma (verifica stalpii),fac precizarea ca sistemul de operare de pe calculatorul meu este Windows Vista (ultima editie),am dezinstalat si instalat din nou progranul inclusiv relese 3 si nu functioneaza ,in schimb daca nu descarc relese 3 ,deci cu relese2, aceasta functie este operationala si nu sunt probleme cu armarea stalpilor -banuiesc ca este vorba de un pack ce trebuie instalat pentru sistemul Vista ca sa poata fi functionala aceasta operatiune, respectiv posibilitatea de armare -verificare stalpi din beton armat pentru relese 3
2.Dintre noutatile relese 3 am citit ca exista posibilitatea vizualizarii extrasului de armatura la elementele din beton armat ,dar eu nu am gasit aceasta facilitate.
In speranta ca cele semnalate de mine se pot rezolva ,va rog sa-mi raspundeti la cele doua subiecte mai sus mentionate,astfel incat sa pot folosi relese 3.
Cu deosebit respect C.Coman
1.
La noi nu apare aceasta problema, incercam sa gasim motivul, - va anuntam daca gasim problema.
2.
Extrasul de armatura pentru elemente de suprafata puteti vizualiza in tabel, ... Greutati / Extras de armatura
Contactati-ne cu incredere in legatura cu orice intrebare.
In speranta ca cele semnalate de mine se pot rezolva ,va rog sa-mi raspundeti la cele doua subiecte mai sus mentionate,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!
kaleem
Pages: 1