Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Buna seara. Sunt nou pe acest forum, doar ce m-am inregistrat. Nu stiu daca s-a mai discutat asta si daca s-au dat solutii dar o sa intreb oricum. Utilizez archicad 16 doar cand am timp si din placere iar in curand voi avea nevoie in a face bani. Am tot intors programul pe toate partile atat cat am putut de unul singur folosind mai multe variante de program, de la 13 pana la 16. Ce nu pot gasi este exact ce am scris in titlu si anume ca nu pot vedea ferestrele si usile atunci cand creez un etaj la o casa. Nu le pot vedea in 2D dar le vad in 3D. Fac o usa intr-un perete in 2d la ghici si pe urma trebuie sa ma mut in 3D ca sa o pot pozitiona corect. La fel si cu peretii etajului. Sunt sigur ca trebuie sa fie o setare undeva dar eu nu o gasesc si de asta va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat
Csongor Birtók - Cionghi - 0746-258811
-------------------
ARCHICAD 20,19,18,17,16,15,14,13,12,.....
MacBook Pro Retina Mid 2014, Intel Core i7 4980HQ 2,8 GHz, 16GB RAM, NVIDIA GeForce GT 750M 2GB
da, ma ajuta foarte mult... pot sa lucrez acum... multumesc mult
acum ca am reazolvat cu asta am dat peste una din cele mai incurcate elemente pt mine... SCARA ... nu pot face setarile astfel incat sa modelez o scara cum vreau eu ... mana curenta se poate pune doar acolo unde vrei? de exemplu: am o scara in 3 "directii" ... deci mana curenta v-a fi pe 3 bucati...pot sa setez astfel incat sa-mi apara doar una, sau doar 2?
P.S. Daca nu ati inteles ce am zis va rog injurati-ma frumos
Csongor Birtók - Cionghi - 0746-258811
-------------------
ARCHICAD 20,19,18,17,16,15,14,13,12,.....
MacBook Pro Retina Mid 2014, Intel Core i7 4980HQ 2,8 GHz, 16GB RAM, NVIDIA GeForce GT 750M 2GB
Multumesc mult. In ceea ce priveste cursul am citit pe site ca se poate face cam in orice locatie daca sunt un minim de 10 cursanti. Eu sunt din Iasi si cu mare placere as participa la un astfel de curs si in cazul in care voi putea veni in Bucuresti sau vom fi persoane de ajuns ca sa putem organiza in Iasi va voi contacta cu placere. Multumesc