Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
Salut!
am si eu 3 intrebari
1.se poate crea un twin profile sub forma de crucea de malta...sa zicem de exemplu 2 HEB-uri?
2.in cazul in care debitez un profil folosind "cut with another part", se poate da bind to plane la planul de taiere,astfel incat atunci cand modific dimensiunea profilul ce taie elementul planul de taiere sa se modifice automat?
3.este posibila crearea unui boltz folosind catalogul de suruburi ?
Intai,vreau sa-ti zic multumesc pentru raspunsuri.
Apoi, cand spun bolţ ma refer la o imbinare cu tija de un diametru mai mare de 36( de obicei se foloseste la contravantuirile articulate la capete pentru a asigura rotirea in nod).Stiu ca pot sa fac creez ceva sub forma unui beam cu un profile "D" de ce diametru doresc,cu o gaura de surub,si placute adiacente pe post de piulete.
inca nu stiu daca m-am facut inteles )
aham
o sa incerc si varianta aceasta.
La macro-ul "cross profile" am o singura problema : la definerea profilul secundar,baza de date a programului nu contine profile de genul T HEA; am incercat sa le definesc singur profilele de tip T,insa treaba nu mai devine asa automata cand as vrea sa creez si un extras si imi pastreaza greutatea elementelor initiale; ar trebui sa introduc si greutatea pentru jumatate de HEA;
alta solutie exista?
aha!
multumesc frumos pentru raspuns
Dezvolt aici alta intrebare pentru a nu mai crea alt thread :
Atunci cand doresc sa fac o sectiune,de exemplu un cadru curent pentru o constructie parter (2 stalpi, o grinda) iar la nivelul acoperisului exista contravantuiri, in desen vor aparea pozitionat o parte a contravantuirilor.
Intrebarea mea este urmatoare : exista vreo optiune pentru ca acele contravantuiri sa nu apara in desen? (alta decat sa le dau hide from drawing)
Pages: 1