Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
cand spui "element de tamplarie" la ce anume te referi?
poate fi vorba numai de usi si ferestre? As vrea sa-mi dai si alt exemplu, te rog.
Sub denumirea de "Elemente de tamplarie" inteleg usi, ferestre, si goluri create in pereti cu ajutorul uneltelor de Usa, Fereastra si Fereastra de Colt. Goluri poti crea cu aceste unelte + setarea la "Empty Opening".
Bineinteles, exista si alte cateva posibilitati usoare de a realiza goluri in pereti (si in alte elemente de constructie) cum ar fi metoda "prioritatilor de intersectie" sau "Solid Element Operations" sau comanda Wallhole in GDL.
Csongor Birtók - Cionghi - 0746-258811
-------------------
ARCHICAD 20,19,18,17,16,15,14,13,12,.....
MacBook Pro Retina Mid 2014, Intel Core i7 4980HQ 2,8 GHz, 16GB RAM, NVIDIA GeForce GT 750M 2GB
cum fac in cazul unei ferestre, creata cu zid sau cu planseu-am incercat ambele variante, avand un colt tesit, ca golul sa ia forma ferestrei, folosesc AC9, manualul da un exemplu in care se folosesete perete pentru relizarea ferestrei dar cand o pun in perete imi face golu dreptunghiular si nu ia forna ferestrei, am incercat sa folosesc exemplul dat in GDL TEHNOLOGIA DE OBIECTE INTELIGENTE si m-am ipotmolit la punctul 3.- descriere 3D, care e diferita in AC9 lucru care m-a blocat
cu multumiri
andi
multumesc pentru informatie, functioneaza, am folosit varianta a doua, mi s-a parut mai simpla
cu stima
andi
Ma bucur ca ai reusit.
Astfel, am reusit si noi! (adica, ceea ce ne am propus prin crearea acestui forum).
Mai exista si alta metoda pentru crearea ferestrelor personalizate. Incerc sa formulez un material similar si despre asta si o sa-l afisez in curand...