Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
cand creez o componenta custom (prindere,detaliu,etc) dupa crearea componentei, elementele ce imbina main part-second part devin transparente ?care este cauza acestui lucru si are vreo importanta ?
multumesc anticipat.
ms de raspuns !
revin cu alte intrebari tot pe thread-ul asta
pot sa dau export in format DWG/DXF la anumite vederi ale componentelor (sectiune transversala,longitudinala,etc) fara a crea propiu-zis desenele ce contin componentele respective ?
aham
mersi pentru raspunsul rapid! o seara buna
spatiul de lucru ( cubul cu linie punctata in care este definit modelul ) poate fi ascuns ?
Da.
Se poate elimina permanent din Advanced Options (Tools/Options/Advanced Options) la Model view trebuie setat XS_HIDE_WORKAREA = TRUE.
Temporal se poate elimina prin Click dreapta pe background -> Ctrl+Shift+Redraw view.
Cu stimă,
ing. Levente Marton
multumiri pentru raspuns!
inca o intrebare
la crearea gaurilor ovalizate pentru suruburi cu ajutorul comenzii bolt, desi am debifat aparitia suruburilor,gaura ovalizata apare ca un surub; este posibil ca sa apara doar debitarile in piesele respective?
am facut un screenshot
http://postimage.org/image/231cu0ll0/
da,dar n-ar trebui sa fie reprezentat ca si cum ar fi debitata piesa ?
Ma gandesc ca ai vrea sa vezi o gaura in element, adica sa vezi prin element.
La definirea gaurilor de surub asa este reprezentata gaura.
Ca sa poti vedea prin element, ar trebui sa definesti gaura cu ajutorul unui plan de taiere.
Cu stimă,
ing. Levente Marton
aha:D
asta vroiam sa stiu!
o intrebare care nu este legata de modelare : consoft distribuie licente tekla structures student? daca da,care ar fi pretul unei astfel de licente macar cu doar modulul de steel detailing incorporat?
aham,am inteles
altfel pun problema atunci, o licenta Tekla Structures doar cu steel detailing incorporat cat ar costa?
am copiat un ansamblu peste altul identic...nu mi-a aparut optiunea cu delete duplicates. mai am cum sa sterg toate duplicatele din modelul respectiv?
mersi de raspuns
la o un obiect de tip "component" acum sa introduc un nou element in structura sa?
stiu ca pot modifica propietatile elementelor selectate sa defineasca un "component" dar n-am gasit vreun indiciu despre inglobarea altui element.
aham,era destul de logic )
thanks for the quick answer
Pages: 1