Notă: forumul este arhivat.
You are not logged in.
Pages: 1
Buna ,
Imi cer scuze in avans pentru ca sigur s-a mai postat problema asta pe undeva, dar imi este destul de urgent pentru licenta.
Incerc sa fac o analiza modala si sa rulez analiza pentru rezultate, insa analiza de vibratii dureaza atat cat o las eu si nu pot merge mai departe.
Sunt absolut sigur ca am gresit undeva , dar nu pot sa imi dau seama.Poate sa ma ajute cineva?
Multumesc anticipat,
Dan Suciu
With respect,
ing.Dan Suciu
S.C Draft Vision S.R.L.
+40748953809
Buna,
Am o intrebare de hardware.
Cam in cat timp ar rula axis un calcul pentru o structura de p+4+m cu 12 ipoteze de incarcare, combinatii generate automat si reduse (~150-200)?
Intreb pentru ca la mine se pare ca dureaza la infinit.In momentul in care ajunge la pasul "decomposition of block" sta si 30-45 min pe block.
precizez configuratia daca ajuta : i7-2670m, 8gb ddr3 , hard de 5400 r/min, win 8
O alta intrebare ar fi, daca reinstalez axis pe un ssd, ar ajuta ? si trebuie retrimisa licenta?
Multumesc anticipat,
Dan,Suciu
With respect,
ing.Dan Suciu
S.C Draft Vision S.R.L.
+40748953809
problema e ca la ambele dureaza atata...o sa incerc sa identific problema, discretizarea e de 0.5m .am sa o fac mai mare.
Dar, e si mai posibil sa fac ceva gresit cand efectuez analiza modala.
Daca ma puteti lamuri cu pasii exacti:
-analiza vibratii
-definire incarcare seismica
-analiza neliniara (modala?)
-analiza
Imi este umpic neclar care este analiza modala.
Si ca si o ultima intrebare : axis cand face calculele, calculeaza fiecare combinatie in parte sau ia valorile parametric si le applica pe infasuratoare?
Multumesc mult de ajutor, si imi cer scuze pentru insistenta
Cu respect,
Dan,Suciu
With respect,
ing.Dan Suciu
S.C Draft Vision S.R.L.
+40748953809
Probabil utilizati programul in limba engleza.
Analiza vibratii = Analiza modala
Pasii sunt:
Analiza modala
Incarcare sismica
Analiza statica liniara
Sunt calculate combinatiile.
Daca la analiza modala este activa optiunea de convertire a planseelor in diafragme, atunci este posibil sa fie o eroare de modelare.
Ne puteti trimite modelul la adresa suport@axisvm.ro pentru o verificare.
Cu stimă,
ing. Levente Marton
Am observat 2 greseli, incarcarile din vant +Y si -Y au cate o ipoteza de incarcare care se suprapune.
Am modificat discretizarea la 1m.
Analiza modala a durat 45 secunde iar analiza statica vreo 3 minute.
Combinatiile se genereaza automat, fara sa le introduceti in tabelul de combinatii. Le puteti verifica apasand tasta F12, la Combinatii de dimensionare.
Nu sunt necesare, dar oricum acesta nu a influentat viteza de calcul caci le-am lasat si eu acolo cand am rulat calculul.
Probabil suprapunerea incarcarilor din vant va cauzeaza durata foarte lunga a calculului sau discretizarea de 0.5m.
Cu stimă,
ing. Levente Marton
intradevar erau aceste erori.s-au corectat si totul merge bine acum si destul de rapid (circa 10-15 minute cu tot cu scrierea rezultatelor)
multumesc mult pentru ajutor
With respect,
ing.Dan Suciu
S.C Draft Vision S.R.L.
+40748953809
Pages: 1