Arhiva forum ARCHICAD, AxisVM şi TEKLA Structures

Discuții, idei, păreri despre programe de proiectare profesionale în construcții

Notă: forumul este arhivat.

You are not logged in.

#1 2011-10-12 15:15:57

johanes
Member
Registered: 2011-10-12

Zone - problema renumerotare

Buna ziua ! In Archicad 10 am stabilit functiunile unei cladiri cu Zone Tool. In aceasta actiune, la unele zone am folosit Pick Up Parameters si Inject Parameters pentru a prelua caracteristicile altor zone. Insa, din pacate, am obtinut mai multe zone ce au denumiri diferite, dar cu acelasi numar de ordine (No.). Cum pot sa renumerotez toate aceste zone ? Am incercat cu Element ID manager, dar nu am reusit ...

#2 2011-10-13 11:32:52

johanes
Member
Registered: 2011-10-12

Re: Zone - problema renumerotare

Nici o propunere ? sad M-apuc sa le modific manual ... Bine ca nu sunt sute de zone ...

Last edited by johanes (2011-10-13 11:33:29)

#3 2011-10-26 14:07:11

iflorea
Member
From: Targoviste, Dambovita
Registered: 2009-10-21

Re: Zone - problema renumerotare

Salutare,
Cu o situatie asemanatoare m-am confruntat si eu acum ceva timp, unde aveam de modificat nu numai Nr camerei dar si tipul si denumirea etc.
Eu lucrez frecvent cu functia "Schedules" in care poti afisa si modifica toate campurile mai sus aminte si nu numai. Afisarea campurilor este asemantoare celei din excel, in format tabelar. Pe m-a ajutat foarte mult avand in vedere ca aveam de modificat la un moment dat peste 80 de Zone. Vezi si tu, daca n-ai incercat pana acum, joaca-te putin cu functia asta.
Numai bine!

Cu stima,
ing. Iulian FLOREA

Board footer